OM  PLAN E

Midt i Vesterbro’s famøse Red Light District som engang var domineret af prostituerede og deres alfonser, narkomaner og pushere og et utal af drukhuse, ligger Istedgades største pornobutik, PLAN E, som i næsten 20 år har været en del af gadens billede. Butikken er stedet hvor Hr og Fru Danmark har kunnet shoppe løs i finurlige vibratorer, dildoer, buttplugs, piske og andet sexlegetøj til at pifte dagene op med. Det har fra første dag været en fornøjelse at hjælpe de nysgerrige på rette vej gennem det vilde og brogede marked af sexlegetøj, som kan være noget af en mission at finde rundt i.

Hvilken vibrator er den kraftigeste? Er der noget som giver sprøjteorgasme? Kan ringmusklen flække ved analsex? Ja, et hav af spørgsmål kan opstå undervejs når man er på udkig efter det helt rigtige sexlegetøj - spørgsmål som vi på bedste vis prøver at besvare i den 200 m2 store butik i hjertet af Vesterbro.

I takt med at bydelen har tjent sit hippe renommé med kulturscenerne, vintage butikker, hipster caféer og det trendy Kødbyen med restauranter og gallerier, har PLAN E naturligvis fulgt med, og derfor fik butikken en veltrængt opgradering med nye gulve, lys, interiør og alarm- og overvågningssystem i februar 2019.