HANDELSBETINGELSER - HANDEL I VORES FYSISKE BUTIK

Vi glæder os altid over at byde vores kunder velkommen i vores fysiske butik, og bestræber os på at yde så relevant og imødekommende service som muligt. 

På samme måde, henstiller vi til vores kunder, at udvise respekt for vores personale, de øvrige kunder samt de retningslinjer der måtte være gældende i butikken i almindelighed, eller som den vagthavende butiksassistent finder hensigtsmæssigt i en given situation at udstikke. 

Når du besøger butikken, har du mulighed for at tage alle vores produkter nærmere i øjesyn, ligesom vi har en lang række display-modeller. Skulle netop dét produkt, der har din interesse ikke være i display-model, beder vi dig tage kontakt til personalet, så hjælper vi gerne med at besvare spørgsmål om produktet, åbne emballage eller vise dig en tilsvarende display-model. Undlad venligst selv at åbne pakkerne, da disse er forseglet, og du derved både risikere at ødelægge emballagen og hygiejne-forseglingen. Tak :)

 

PRISER:

Alle priser er dagspriser, angivet i danske kroner (DKK) og inkl. 25% moms. 

Evt. angivede %-rabatter fratrækkes ved kassen, derudover er angivede priser gældende.

Som kunde i Plan E har du dog mulighed for at gøre brug af vores PrisGaranti, i hvilket tilfælde prisen påvirkes heraf. Læs mere om PrisGarantien her [skal linke til sitet herom]

 

BETALING:

I butikken modtager vi langt de fleste betalingskort - danske som udenlandske - samt MobilePay. 

Desuden kan du betale med kontanter i følgende valuta: DKK, EURO, SKK, NKK. 

Vi modtager dog kun mønter ved betaling i Danske kroner og Euro.

Af hensyn til butikkens kontantbeholdning og -håndtering kan personalet dog nægte at modtage større sedler (500- eller 1.000-kronesedler) eller for mange mønter, jf. Love og Regler for kontantbetaling:

www.retsinformation.dk

www.nationalbanken.dk

Det er op til den vagthavende butiksassistent at vurdere kassebeholdningen i henhold til ovenstående.

 

REKLAMATION - KØB I VORES FYSISKE BUTIK:

Oplever du en fejl og/eller mangel ved et produkt købt hos os, er du naturligvis dækket af købelovens regler herom.

Kontakt os derfor hurtigst muligt, og senest 2 måneder, efter at du har registreret fejlen.

Dette kan du enten gøre ved at henvende dig i butikken eller i første omgang kontakte os på mail:

Plan E

Istedgade 30-32

1650 København V

Telefon: 33219930

Mail: contact@plan-e.dk

 

Bemærk: For at vi kan behandle din reklamation skal du kunne fremvise købskvittering - subsidiært bankoversigt ved kortbetaling, for så vidt, betalingen matcher prisen betalt for det givne produkt.

Såfremt din kortkvittering dækker over køb af flere produkter, end dét produkt du henvender om - eller du eksempelvis har købt produktet med rabat, således at kortbetalingen ikke matcher produktets pris, bedes du først kontakte os på mail med følgende oplysninger:

 • Dato for købet
 • Korttype for det kort brugt ved betaling
 • De sidste 4 cifre af kortnummeret 
 • Kopi af posteringen fra banken

Vi vil på baggrund heraf forsøge at finde en kopi af din købskvittering, i vores system, og efterfølgende kontakte dig.

Vi har ikke mulighed for at gennemgå denne proces i butikken, hvorfor vi, i sådanne tilfælde, ikke vil kunne behandle din reklamation, uden forudgående henvendelse på mail.

Når du kommer med dit produkt vil vi i første omgang prøve at identificere den eventuelle fejl/mangel og om nødvendigt/muligt ombytte til et nyt tilsvarende produkt. Kan fejlen ikke umiddelbart identificeres, kan du indlevere produktet for yderligere gennemsyn. Såfremt der er tale om en berettiget reklamation, vil vi - alt efter den konkrete situation og mulighed - ombytte eller facilitere reparation af varen, give et nedslag i prisen eller refundere købsudgiften. 

Ønsker du i den forbindelse at ombytte til et helt andet produkt, tilbyder vi naturligvis også dette. I tilfælde af, at der er tale om et dyrere produkt, vil du dog skulle betale den aktuelle difference. Såfremt du ønsker et prisbilligere produkt, udbetaler vi kun restbeløbet i de tilfælde, hvor det ikke vil være muligt for os, inden for rimelig tid, at ombytte til et produkt tilsvarende reklamationen. Ellers dækkes differencen ved udstedelse af tilgodebevis.

Husk at medbringe alt tilbehør - herunder lader-kabler m.v.

 

OMBYTNINGS-SERVICE - KØB I VORES FYSISKE BUTIK:

Når du handler i vores fysiske butik, stiller vi en lang rækker muligheder til rådighed for dig, med henblik på at hjælpe dig til at vurdere de enkelte produkter og træffe et oplyst valg. 

Alligevel kan det jo ske, at du ved nærmere eftertanke, hellere ville have haft noget andet eller have ventet med købet - Eller du har måske fået noget i gave, der ikke lige var dét du havde forestillet dig.

I disse tilfælde har du mulighed for, indenfor 14 dage, at ombytte din vare til en anden eller få udstedt et tilgodebevis, såfremt nedenstående betingelser er opfyldt.

Købet skal kunne godtgøres via medbragt købskvittering eller byttemærke.

Bemærk: Af hygiejniske årsager bortfalder ombytningsretten på intimprodukter ved brudt emballage-/sikkerheds-forsegling. Det betyder, at det er en forudsætning for at gøre brug af din ombytningsmulighed, at du ikke har åbnet emballage eller plomberede varer.

Dette gælder al sexlegetøj, kondomer, cremer og olier samt accessories til intim-brug.

For varer som ikke falder ind under ovenstående kategorier, som eksempelvis tøj, piske, manchetter o.lign. gælder at disse må være prøvet/håndteret forsigtigt - men ikke brugt! - samt at prismærker er intakte. For tøj i emballage gælder desuden, at emballagen skal være intakt og fremstå i salgbar stand.

Det er op til den vagthavende butiksassistent at vurdere produkt og emballage i henhold til ovenstående.

Udsalgsvarer samt varer fra Rest-salg ombyttes ikke.

Bemærk at ombytningsret ikke er at sidestille med fortrydelsesretten, der eks. følger af køb på nettet, og at der således ikke udbetales kontanter/penge for varer der ønskes ombyttet.

  INDKØBSKURV
  Køb mere og opnå fri fragt
  Spar 35, - på fragten
  Fri Fragt
  99.95 kr.
  399.95 kr.
  Forsendelse udregnes ved check ud