Reklamation / Fysiske Butik

REKLAMATION - KØB I VORES FYSISKE BUTIK:

Oplever du en fejl og/eller mangel ved et produkt købt hos os, er du naturligvis dækket af købelovens regler herom.

Kontakt os derfor hurtigst muligt, og senest 2 måneder, efter at du har registreret fejlen.

Dette kan du enten gøre ved at henvende dig i butikken eller i første omgang kontakte os på mail:

Plan E

Istedgade 30-32

1650 København V

Telefon: 33219930

Mail: contact@plan-e.dk

 

Bemærk: For at vi kan behandle din reklamation skal du kunne fremvise købskvittering - subsidiært bankoversigt ved kortbetaling, for så vidt, betalingen matcher prisen betalt for det givne produkt.

Såfremt din kortkvittering dækker over køb af flere produkter, end dét produkt du henvender om - eller du eksempelvis har købt produktet med rabat, således at kortbetalingen ikke matcher produktets pris, bedes du først kontakte os på mail med følgende oplysninger:

  • Dato for købet
  • Korttype for det kort brugt ved betaling
  • De sidste 4 cifre af kortnummeret 
  • Kopi af posteringen fra banken

Vi vil på baggrund heraf forsøge at finde en kopi af din købskvittering, i vores system, og efterfølgende kontakte dig.

Vi har ikke mulighed for at gennemgå denne proces i butikken, hvorfor vi, i sådanne tilfælde, ikke vil kunne behandle din reklamation, uden forudgående henvendelse på mail.

Når du kommer med dit produkt vil vi i første omgang prøve at identificere den eventuelle fejl/mangel og om nødvendigt/muligt ombytte til et nyt tilsvarende produkt. Kan fejlen ikke umiddelbart identificeres, kan du indlevere produktet for yderligere gennemsyn. Såfremt der er tale om en berettiget reklamation, vil vi - alt efter den konkrete situation og mulighed - ombytte eller facilitere reparation af varen, give et nedslag i prisen eller refundere købsudgiften. 

Ønsker du i den forbindelse at ombytte til et helt andet produkt, tilbyder vi naturligvis også dette. I tilfælde af, at der er tale om et dyrere produkt, vil du dog skulle betale den aktuelle difference. Såfremt du ønsker et prisbilligere produkt, udbetaler vi kun restbeløbet i de tilfælde, hvor det ikke vil være muligt for os, inden for rimelig tid, at ombytte til et produkt tilsvarende reklamationen. Ellers dækkes differencen ved udstedelse af tilgodebevis.

Husk at medbringe alt tilbehør - herunder lader-kabler m.v.

INDKØBSKURV
Køb mere og opnå fri fragt
Spar 35, - på fragten
Fri Fragt
99.95 kr.
399.95 kr.
Forsendelse udregnes ved check ud