Rest-ordre

Rest-ordre:

Skulle et bestilt produkt være i restordre, vil du blive kontaktet af butikken hurtigst muligt efter at vi har modtaget din ordre.

Er der tale om et produkt, der står til at blive leveret til butikken indenfor den kommende uges tid, vil vi som regel afvente dette, og så afsende din ordre umiddelbart efter modtagelse.

Er der tale om længere leveringstid fra vores leverandør, tilbyder vi en af følgende muligheder:

Efterforsendelse. Dette vil ske til nærmeste GLS Pakkeshop og uden meromkostninger for dig. - Vær opmærksom på, at efterforsendelse under samme ordrenummer kun er muligt for så vidt, at det aktuelle restbeløb fortsat er reserveret. Er dette ikke tilfældet kan vi tilbyde at oprette en ny ordre til dig, og sende dig en betalingsanmodning.

Annullering af denne del af ordren. - I så fald, fratrækkes varens pris, inden ordrebeløbet trækkes på din konto. Skulle en annullering af en restordre bringe det samlede ordrebeløb ned under grænsen for hhv. fri fragt og/eller ekstra fragt-gebyr vil dette naturligvis ikke få konsekvenser for dig, da du er uforskyldt i situationen.

Annullering af hele ordren. Uanset om produktet i restordre udgør hele eller dele af din bestilling, har du i sådanne tilfælde naturligvis også mulighed for at annullere hele din ordre.

Bemærk! Ved hel eller delvis annullering af ordren kan det samlede beløb fortsat fremstå som reserveret på din konto, jf. afsnittet om Betaling.

INDKØBSKURV
Køb mere og opnå fri fragt
Spar 35, - på fragten
Fri Fragt
99.95 kr.
399.95 kr.
Forsendelse udregnes ved check ud