VARENS STAND, NÅR DU SENDER RETUR

Som anført under afsnittet om ‘Fortrydelsesret’, bortfalder fortrydelses- og returretten på intim-produkter, af hygiejniske årsager, ved brudt emballage/sikkerheds-forsegling. Dvs. du mister returretten hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Dette gælder al legetøj, kondomer samt olier og glidecremer samt accessories til intimbrug. Disse vil derfor altid blive fremsendt sikkerhedsforseglet.

Vi ved dog godt, hvor svært det kan være helt at sammenligne net-billeder med det faktiske produkt. I de tilfælde, hvor der er tale om ovennævnte produkter i ikke-gennemsigtig emballage, har vi derfor som en ekstra service valgt at plombere produkterne ude af æsken, så du har bedre mulighed for at tage dit køb i øjesyn. I disse tilfælde er det denne forsegling, du ikke må bryde. 

Bemærk, at vi naturligvis har fuld fokus på hygiejne, når vi håndterer dine varer i den forbindelse.

 

SÆRLIGT FOR 'COLLECT IN OUR SHOP'

For at sikre så hurtig en ekspedition som muligt for ordrer til afhentning i butikken, bliver disse ikke pakket om. Derfor gælder samme regler for brud på original-emballage, som ved køb i vores fysiske butik.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har valgt rigtigt, er du til gengæld meget velkommen til enten at tjekke vores testere eller bede om at se nærmere på produktet, når du afhenter din ordre. Ret blot henvendelse til personalet, så hjælper vi gerne. 

Din ordre vil blive pakket hurtigst muligt, indenfor butikkens åbningstid. Og du får direkte besked så snart den er klar til afhentning

Varer som ikke falder ind under ovenstående kategorier som eksempelvis tøj, piske, manchetter o.lign. vil ikke være sikkerheds-forseglet, og du har således mulighed for at mærke materialet og/eller prøve produktet på, såfremt dette, samt eventuel emballage, kan returneres i samme stand som ved modtagelse. Hvis varen tydeligt synes at være håndteret mere end det skønnes nødvendigt for at fastslå varen art, udseende mv. vil vi anse varen som værende brugt, og du vil derfor hæfte for en eventuel forringelse af varens værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængigt af varens handelsmæssige værdi når vi modtager den i retur.

Emballage, Prisskilt og Tilbehør (eksempelvis opladere, toybags) m.v. skal ALTID være intakt og medfølge ved returnering.

Konkurrence- og Forbrugerstyrrelsen om fortrydelse af køb ved nethandel: https://www.forbrug.dk/raad-og-rettigheder/e-handel/fortrydelsesret-og-klager/